بیوگرافی و زندگی نامه لیلا فروهر

لیلا فروهر متولد 4 اسفند 1337 در اصفهان است بازیگر و خواننده ایرانی سبک موسیقی پاپ است. او پس از انقلاب ایران، به دلیل ممنوعیت خوانندگی زنان، در لس آنجلس زندگی و کار میکند. او فرزند جهانگیر فروهر یکی از هنرپیشگان پیشین سینمای ایران است. مادرش فرنگیس فرحزادی نیز از بازیگران سینمای ایران به شمار میرود. وی از سن 3 سالگی بر روی صحنه? تئاتر به همراه پدر و مادر خود نقش آفرینی میکرد و در اکثر تئاترها با هنرمند بزرگ تئاتر ارحام صدر نقش آفرینی میکرد.
او در سال 1344 با فیلمهای «مراد و لاله» و «خروس جنگی» وارد سینمای ایران شد و با سن و سال کمی که داشت از پرکارترین هنرمندان ایران به حساب میرفت تا جایی که به او لقب «کودک خردسال سینمای ایران» را دادند. از درخشانترین فیلمهای لیلا فروهر میتوان به فیلم سلطان قلبها به کارگردانی محمدعلی فردین اشاره کرد .
کودکی
وی از 3 سالگی به نقش آفرینی در تئاترهای مختلف در تئاتر سپاهان اصفهان در کنار پدر و مادر خود و ارحام صدر پرداخت. در 5 سالگی اولین فیلم خود را به نام «مراد و لاله» و سپس در «خروس جنگی» بازی کرد. در کودکی در بیش از 40 فیلم سینمایی نقش آفرینی کرد که معروفترین آنها سلطان قلبها با حضور محمدعلی فردین،آذر شیوا و… بود. چند سال بعد خواهر لیلا به دنیا آمد که او را فریبا نامیدند.
او همچنین در نوجوانی در فیلمهای زیادی به بازی پرداخت. که میتوان به فیلمهایی چون (رابطه? جوانی، همکلاسی، میهمان، شب آفتابی و..) اشاره کرد.لیلا از 14 سالگی خوانندگی را به طور حرفهای آموخت و خواند. و خالق آثاری شد از جمله: شمیم، دو پرنده، کلاغهای خبر چین، قصه? عشق و…
مهاجرت
لیلا پس از انقلاب ابتدا به فرانسه و سپس در سال 1988 به آمریکا رفت، ساکن شهر لس آنجلس شد و به خواندن در کنسرتها و تولید آلبوم جدید پرداخت. مخمل ناز اولین آلبوم او است که در خارج از ایران منتشر شدهاست. قبل از انتشار آلبوم مخمل ناز وی خواستار تهیه و تولید آلبومی سنتی بود ولی به پیشنهاد همکاران و کمپانیها این پروژه را به تعویق انداخت و اولین البوم خود را با نام مخمل ناز به بازار عرضه کرد که موسیقی ترانه? “ساقی” کار خود او بود.
آلبوم مخمل ناز شامل ترانههای بسیار درخشان میباشد که مورد اسقبال عوام مردم قرار گرفت که میتوان به موارد زیر اشاره کرد: دلم، مخمل ناز، ساقی، بهار… در پی عرضه? آلبومهای موفق کنسرتهای زیادی در کشورهای مختلف در سراسر دنیا برگزار کرد.لیلا فروهر اولین هنرمند ایرانی بود که برای اولین بار در دبی برنامه اجرا کرد و البته در کشور ژاپن نیز برنامههایی اجرا کرد و به دعوت تاجیکستان در شهرهای مختلفی چون: دوشنبه، کولاب،… برنامه اجرا کرد. در این برنامهها 15-25 هزار نفر حضور داشتند.
ازدواج
لیلا فروهر در 29 مرداد 1383 با فردی به نام اسماعیل (اسی) ازدواج کرد و به شهرستان اورنج، کالیفرنیا نقل مکان کرد. حضور در بزرگداشت بینالمللی نوروز برگزاری مراسم بزرگداشت نوروز از جانب کمیسیون نوروز در تالار توماس جفرسون کتابخانه? کنگره? آمریکا و دعوت از لیلا فروهر به عنوان هنرمند و خواننده? فارسی زبان یکی دیگر از موفقیتهای لیلا فروهر در عرصه? هنری است.
(کمیسیون نوروز سازمان فرهنگی و هنری است که از جانب ایرانیان مقیم آمریکا و سفرای آسیای باختری و مرکزی تسکیل گرفته و حدفش معرفی فرهنگ و سنتهای پارسی زبانان است) در این مراسم لیلا فروهر ترانههای آلبوم از قلب من را اجرا کرد در کنار لیلا فروهر شخصیتهای فرهنگی و هنری و سیاسی زیادی نیز حضور داشتند که میتوان به حضور رضا پهلوی نیز اشاره کرد.
کنسرت کداک تئاتر
یکی دیگر از کارهای لیلا فروهر اجرای دو برنامه در سالن مراسم اسکار تئاتر کداک میباشد. لیلا فروهر در سالهای 2003 و 2008 در این سالن برنامه اجرا کرد.
آلبوم از قلب من
چند روز قبل از نوروز 1391 لیلا فروهر با تحولی عظیم در سبک هنری خود آلبوم از قلب من را منتشر کرد که با استقبال بی نظیر طرفداران مواجه شد. در این آلبوم لیلا شعرهایی از شاعران بزرگ ایران همچون مولانا، عراقی، فریدون مشیری، رهی معیری، سیمین بهبهانی، حافظ و… انتخاب کرده و با آهنگسازی و تنظیم گروه رومی اجرا کرد. در این آلبوم چهره? سرشناس سینمای ایران شهره آغداشلو نیز همکاری کرد و دکلمههای ترانهها را به انگلیسی بر عهده گرفت که سبب هرچه متفاوتتر شدن این آلبوم گردید.
کنسرت رویس حال
برای اولین بار لیلا فروهر آلبوم از قلب من به صورت زنده بر روی صحنه برد. لیلا فروهر به همراه گروه رومی و شهره آغداشلو با ارکستر 26 نفری به رهبری امیر بدخش کنسرت زنده? آلبوم را در سالن مجلل «رویس حال» بر پا کرد. شب عشق و عرفان و موسیقی ناب ایرانی پیشکش ایرانیان مقیم آمریکا شده بود.
بیوگرافی و آثار مجید صالحی

بیوگرافی:
متولد سال 1354
مجید صالحی متولد 26 شهریور 1354 درتهران است. وی فعالیت هنری خود را با بازی در نمایش ” آنتیگونه ” آغاز کرد و سپس به تلویزیون رفت و در مجموعه های تلویزیونی مختلف و البته اغلب با مضمون طنز بازی کرد . خیلی زود با شخصیت ” مجید دلبندم ” مشهور شد و این روند با برنامه های دیگر ادامه پیدا کرد. کنار گیری حمید جبلی از فیلم ” یکی بود یکی نبود ” باعث شد او جایگزین وی شود و این فیلم هم شد نخستین تلاش او برای ورود به عرصه سینما. وی علاوه بر بازی در برخی از مجموعه های تلویزیونی نویسندگی و کارگردانی را نیز بر عهده داشته است. اغلب فیلم هایی که صالحی تاکنون در آن ها ایفای نقش کرده با فروش بالایی روبه رو شده اند واین نشان می دهد که او بازیگری است قابل اعتماد و البته پرطرفدار، به قول خودش بازیگر خوش شانسی است !
فیلم شناسی :
یکی بود یکی نبود ( ایرج طهماسب، 1378 )، خوابگاه دختران ( محمدحسین لطیفی ، 1382 )، پل سیزدهم ( استیون راش ، 1383 )، مجردها ( اصغر هاشمی ، 1383 )، شاخه گلی برای عروس ( قدرت الله صلح میرزایی ، 1383 )، سوغات فرنگ ( کامران قدکچیان ، 1384 )، چپ دست ( آرش معیریان ، 1384 ) .
مجموعه های تلویزیونی :
“سیب سرخ” ، “سیب خنده” ، “قطارابدی” ، “جنگ آفتاب” ، “برگ سبز” ، “نماکاریکاتور” ، “سیمای صبحگاهی ” ، “درکوچه اقاقی ها” (نویسنده + کارگردان)، “آشتی کنان” (کارگردان)، “پلیس جوان” ، “خوش رکاب” ، “خوش غیرت” ، “مرده متحرک” و “ترش و شیرین” .
مجموعه آثار:
• ورود زنده ها ممنوع ( جواد مزدآبادی ، 1389)
• پیتزا مخلوط ( حسین قاسمی جامی ، 1389)
• بعدازظهر سگی سگی ( مصطفی کیایی ، 1388)
• دلداده ( قدرت الله صلح میرزایی ، 1387)
• چپ دست ( آرش معیریان ، 1384)
• شاخه گلی برای عروس ( قدرت الله صلح میرزایی ، 1383)
بیوگرافی سوگلی طهماسبی

سوگل طهماسبی (زاد? 25 بهمن 1364 در اصفهان) بازیگر ایرانی تئاتر، سینما و تلویزیون است.
بزرگ شده اهواز و فوق دیپلم گرافیک هستند. سال اول دبیرستان در اهواز موفق به دریافت جایزه از جشنواره تئاتر استان می شود. داور این جشنواره مریم معترف بودند و کیانوش عیاری نیز در این جشنواره حضور داشتند که سوگل طهماسبی برای بازی در سریال روزگار قریب انتخاب می شود. به این ترتیب اولین تجربه حرفه ای سوگل طهماسبی با سریال روزگار قریب آغاز می شود.
سینما
1391 – چارسو (فرهاد نجفی)
1391 – بزرگ مرد کوچک (صادق دقیقی)
1390 – زندگی خصوصی آقا و خانم میم (سید روح الله حجازی)
1388 – دختران (قاسم جعفری)
1386 – پرچم های قلعه کاوه (محمد نوری زاد)
تله فیلم
1392 – سرزمین بارانی (جواد مزدآبادی)
1391 – عاشقی در وقت اضافه (صمد یاری)
1391 – نیمه شب (سیامک صرافت)
1391 – لباسی برای خدمت (هادی شریعتی)
1390 – دو خرمای نارس (سید مجید امامی)
1390 – این هفت نفر (سیامک صرافت)
1390 – گنجین? پنهان (جواد مزدآبادی)
1390 – کور گره (جمشید محمودی)
1390 – بوس? باد (حسین عامری)
1390 – برهوت (شهرام شاه حسینی)
1390 – گردن? خان (حسین تبریزی)
1390 – مردان نمکی (سامان سالور)
1389 – سکوت مطلق (جواد مزدآبادی)
1388 – رهایی از زمین (محمد قاسمی)
1388 – دم زری (غلام رضا رمضانی)
1388 – تنهایی رود (علیرضا رزازی فر)
1387 – قبل از غروب (محمد جواد کاسه ساز)
مجموع? تلویزیونی
1391 – ستار? حیات (جواد ارشاد)
1391 – بال های خیس (عباس رنجبر)
1390 – مهرآباد (سید فرید سجادی حسینی)
1390 – ساعت فراموشی (عباس رنجبر)
1389 – فاصله ها (حسین سهیلی زاده)
1388 – خان? بی پرنده (کاظم معصومی)
1387 – مثل هیچکس (عبدالحسین برزیده)
1383 – زائر سرای ممتاز (حمید بهمنی)
1383 – یوسف پیامبر(ع) (فرج الله سلحشور)
1381 – روزگار قریب (کیانوش عیاری)
متولد 7 اسفند 1342
پسر منوچهر نوذری است
خواهرش نازنین استاد دانشگاه است
دو سال در اسپانیا زندگی کرده است
یک سال در مدرسه فرانسویها درس خوانده است
همسرش اسپانیائی است
دو دختر به نامهای دلربا و دلناز دارد
سال1370 ازدواج کرده است
در رشته کونگ فو مدال قهرمانی دارد
دارای حافظه قوی است
رفیق فابریکش پژمان بازغی است
نقره،انگشتر،سفر و کارتونهای والت دیسنی را خیلی دوست دارد
بسیار خوش شانس است
پرسپولیسی است
بیلیارد باز حرفه ای است
فیلمشناسی:
عاشق (1385)
ملودی (1385)
آکواریوم (1384)
این ترانه عاشقانه نیست (1384)
رازها (1383)
کافه ستاره (1383)
باج خور (1382)
فریاد در شب (1382)
ملاقات با طوطی (1382
آخرین تلاش (1370)
اوینار (1370)
ایرج نوذری دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان شناسی و پسر منوچهر نوذری است. او سال 1370 ازدواج کرده است و همسرش اسپانیائی است و دو دختر به نامهای دلربا و دلناز دارد.
اولین حضور نوذری برمی گردد به سال 1370 که در دو فیلم "اوینار"(شهرام اسدی) و "آخرین تلاش"(سیامک اعتمادی) ایفای نقش کرد. او ظاهرا بعد از این دو فیلم به خارج از کشور سفر کرد و حضور دوباره اش در سینما با 12 سال تاخیر همراه شد.
او پس از بازگشت شهرت اش را ابتدا در تلویزیون به دست آورد و از این جا بود که به سینما بازگشت.
"ملاقات با طوطی"(علیرضا داوودنژاد)
"فریاد در شب"(کریم رجبی)
"باج خور"(سیروس الوند)
"کافه ستاره"(سامان مقدم)
"رازها"(محمدرضا اعلامی)
"این ترانه عاشقانه نیست"(رحمان رضایی)
"آکواریوم"(ایرج قادری)
"عاشق"(افشین شرکت)
"ملودی"(جهانگیر جهانگیری)
اینها فیلمهایی هستند که او در فاصله سالهای 82 تا 86 در آنها بازی کرده است، ضمن اینکه وی در این فاصله در چند سریال پربیننده تلویزیونی نیز حضور داشته است و به چهره ای آشنا در میان مردم نیز تبدیل شده است.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید نوذری، از پیشکسوتان ورزش کونگ فو در ایران بوده است. وی هم اکنون ریاست امور بین الملل فدراسیون کونگ فوی ایران را برعهده دارد. وی به چندین زبان از جمله سنسکریت، هندی، اردو، اسپانیایی، فرانسوی و انگلیسی مسلط است.
علی شمس ملقب به علیش مس در سال 1366 تو انگلستان به دنیا آمد.از شش سال پیش به موسیقی روی آورد.
شروع به خوانندگی در سبک رپ کرد.او خیلی سریع پیشرفت کرد و با اساطیر رپ ایران همخوانی کرد از جمله ساسی مانکن و سعید کرمانی و …
او هم اکنون ساکن شمال تهران میباشد و از علایق او می شود به موسیقی,ورزش و غذا نام برد که به قول خودش غذا دوست دارم ولی چون همیشه رژیمم رعایت میکنم.علیش مس همیشه سعی میکند بیشتر آهنگهای شاد اجرا کند تا مردم را شاد کند!همچنین او پارسال نامزد کرد که به قول خودش نامزدش رو خیلی دوست داره.